Over Doedijns Consulting

« Door individuen inzicht te geven in hun gedrag en effectiviteit willen wij hen motiveren zichzelf te ontwikkelen en daarmee de organisatie waarin zij werken. »

Doedijns Consulting BV is in 1985 opgericht door Ir. H.H.G. Doedijns. Na een aantal jaar van het geven van trainingen, career counseling en het uitbrengen van implementatie advies aan organisaties, wordt DoeCons vanaf begin jaren ’90 dé distributeur in het Nederlandse taalgebied van Human Synergistics International. Vandaag de dag maakt Human Synergistics - Doedijns (HS Doedijns) een groot gedeelte uit van de dagelijkse werkzaamheden bij DoeCons. De instrumenten van HS Doedijns bieden consultants, adviseurs en trainers niet alleen inzicht in het functioneren, maar ook in de ontwikkelingsmogelijkheden van een individu, team en/of organisatie.

Ten aanzien van Doedijns' geaccrediteerde gebruikers ligt de focus op;

Van meet af aan hecht DoeCons veel waarde aan het bieden van een goede ondersteuning aan de consultants, adviseurs en trainers die de instrumenten gebruiken. Naast het leveren van materiaal en rapportages aan gecertificeerde consultants, managed DoeCons ook het logistieke proces voor u.

DoeCons’ expertise richt zich op het mobiliseren van het human capital binnen organisaties, waardoor strategische, operationale en financiele uitdagingen aangegaan kunnen worden. Daarmee sluit DoeCons’ visie aan bij die van HS Doedijns; 'Verander de wereld, organisatie voor organisatie' (Oorspr. 'Changing the World—One Organisation at a Time ®').