Human Synergistics - Doedijns

De beschikbare instrumenten bij DoeCons zijn onder te verdelen in:

Individuele ontwikkeling

Ontwikkeling van leiderschap

Team ontwikkeling

Organisatorische ontwikkeling

Leiderschap integriteit

Onder de naam Human Synergistics - Doedijns (HS Doedijns) biedt DoeCons assessments en simulaties aan waarmee onafhankelijke, gecertificeerde consultants de effectiviteit van individuen, teams en organisaties kunnen meten en maximaliseren.

Human Synergistics - Doedijns

HS Doedijns is als onderdeel van DoeCons de exclusieve licentiehouder van Human Synergistics International. Human Synergistics International ontwikkelt sinds 1970 meet- en simulatie-instrumenten voor individuen, leiders, teams en organisaties. De meest bekende zijn de 'Life Styles Inventory ™', 'Desert Survival Situatie ™' en 'Organizational Culture Inventory ®'.

De nadruk op de relatie tussen gedrag en prestaties in deze instrumenten heeft miljoenen individuen en duizenden organisaties inzicht gegeven in hun effectiviteit door bewustzijn te creeeren van de impact van bedrijfscultuur op de resultaten, de tevredenheid van medewerkers, onderlinge samenwerking en de kwaliteit van de dienstverlening.

KPMG

DoeCons heeft een uitgebreide ervaring met KPMG Integrity Services. KPMG Integrity Services helpt organisaties om van integriteit een meetbaar concept te maken. Het instrument dat zij hiervoor gebruiken is de Leadership Integrity Scan.

KPMG

De Leadership Integrity Scan geeft inzicht in de eigen integriteit van een leidingevende en kan op deze manier bijdragen aan een effectief integriteitsbeleid. Door systematisch te werken aan de integriteit kan het risico van ongewenst gedrag geminimaliseerd worden, hetgeen zal leiden tot meer transparantie, meer tevredenheid bij werknemers en klanten, een betere beheersing van de processen en de risico's en betere resultaten.